top of page
P1000281.JPG

Aftenkig fra klinikken

Jeg er uddannet psykolog fra DPU, Aarhus Universitet i 2004, samt autoriseret i 2007.

Siden 2004 har jeg primært fokuseret på individuelle samtaler og behandling af unge, voksne, samt par. Derfor har jeg stor erfaring og viden på disse områder, hvilket kommer dig eller jer til gode i forhold til meningsgivende og virkningsfulde forløb.

 

Derudover er jeg uddannet sportsøkonom, suppleret med anerkendte eksamener indenfor anatomi, fysiologi og fysisk træning. Har også virket som træningsvejleder/instruktør i en årrække.

Denne alsidige uddannelsesmæssige baggrund kommer til gavn i de psykologiske samtaler, hvor det ofte handler om behandling af og rådgivning om både psykiske, fysiske og sociale udfordringer i en helhed.

I arbejdet i klinikken gør jeg mig umage med, at skabe et trygt, tillidsfuldt og givende rum, så vi i fællesskab kan få løst de udfordringer og problemer, som du eller I kommer med.

Når du træder ind i min klinik, er der også altid tid til tingene. Tid til ro og fordybelse. I klinikken bliver du mødt af en dejlig atmosfære og gode kig over fjorden.

 

Jeg er 60 år, født og vokset op i den skønne natur ved Vesterhavet og fjorden i Ringkøbing. Det er også her, jeg bor med min hustru, og nyder tid med mine voksne sol-børn og lille barnebarn, når de er hjemme. Her ligger også klinikken i et dejligt bjælkehus omgivet af smuk natur.

Jeg er interesseret i og åben over for livets spændende muligheder, både i det nære, samt i forhold til verden ude omkring. Jeg nyder samvær med familie og venner, alsidig musik, trommespil, samt gode vandreture. Ligeledes har jeg med stor fornøjelse rejst, og rejser stadig i mange lande, hvilket bibringer mig megen erfaring og viden omkring mennesker og livet i dets forskellige afskygninger. Erfaringer jeg også bringer ind i de psykologiske samtaler og i det terapeutiske arbejde.

 

bottom of page